Fertilitetsbehandling med GigaLaser

Fertilitetsbehandling med laserterapi er noget forholdsvis nyt i Danmark, men nogle behandlere har haft gode resultater med behandlingen af barnløse par. Siden GigaLaseren blev lanceret i 2008, er vi begyndt at se flere og flere "laserbabyer" i Danmark og udland. Det drejer sig altså om børn født af en ellers infertil mor efter behandling med laserterapi.

Særligt i Japan forskes der meget i sammenhængen mellem forbedret fertilitet og laserterapi, og der er nu dokumentation for at selv laserbehandling med meget lave doser, kan fremme mandens sædkvalitet og kvindens graviditetschancer.

Laserterapi og fertilitet
Vi anbefaler laserbehandling til dig, der har symptomer på eller mistanke om:

  • Nedsat blodcirkulation til livmoder og æggestokke. Nedsat blodcirkulation kan skyldes alder/åreforkalkning, arvæv (f.eks. pga. tidligere operationer eller underlivsbetændelser), inaktivitet mm.
  • Muskelspændinger i de omkringliggende muskler, som kan blokere for både nerve- og karforsyning
  • Hyppigt tilbagevendende infektioner/inflammationer i underlivet som f.eks. herpes, candida (svamp), allergier eller clamydia. I disse tilfælde bør laserbehandlingen dog ikke stå alene, men kombineres med den almindelige medicinske behandling.
  • Hormonel ubalance f.eks. pga. PCO/PCOS
  • Nedsat ægkvalitet f.eks. pga. høj alder
  • Nedsat sædkvalitet

Mange af ovennævnte problemstillinger kan være svære at diagnosticere. Derfor er laserbehandlingen i høj grad relevant, hvis du er ufrivilligt barnløs uden kendt årsag.

Behandlingsforløb
Vi anbefaler, at du får 6 laserbehandlinger i 2 uger op til ægløsning/ægoplægning. Behandlingen kan med fordel kombineres med andre behandlingstyper. Kvinder over 40 år skal generelt altid forvente længere behandlingstid og lavere succesrate. De fleste mænd vil erfaringsmæssigt opleve forbedret sædkvalitet allerede efter 3 behandlinger. BESTIL TID HER eller ring 61 26 98 34.

Læs mere om aktuelle resultater

1. pdf (engelsk)
2. på Power medics hjemmeside (dansk).

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk