Forstuvet fod

Nicklas Vinther:

Jeg faldt og forstuvede foden 2 uger inden jeg skulle til IRONMAN Helsingør. Jeg kom i kontakt med Bjarne og vi startede behandlingen med laser 2 dage efter jeg forstuvede foden. Jeg kunne mærke stor en forskel på foden hver gang jeg havde været der og kun 4 dage efter første behandling kunne jeg begynde at cykle og løbe små ture igen. Efter 14 dage (ikke med behandlinger hver dag) gennemførte jeg IRONMAN Helsingør 2019 i tiden 6 timer og 11 minutter! Dette er jeg næsten sikker på ikke været muligt uden behandlingen med laser! Bjarne får min varmeste anbefaling - tak for hjælpen 👍🏻
 

Fod før behandling med laserterapiFod efter behandling med laserterapi

Der er 14 dage mellem de to fotos blev taget.

 

Fibersprængning

Ole Munch:

Frederikssund Laserterapi redder titelforsvar. Som aktiv løber og cheftræner i Hjerteforeningens Motionsklub Jægerspris, ved jeg, at løberens største fjende er løbeskader. Sidste år havde jeg en skadefri periode på 9 måneder. Det førte bl.a. til et dansk mesterskab på 400 m for +60 årige i tiden 71.91 sek. Men i år gik den ikke: To fibersprængninger primo juni 2019 satte en brat stopper for al træning, og alt håb om forsvar af guldet syntes slukket, da fibersprængninger normalt kræver op til flere ugers pause.

Et behandlingsforløb hos Bjarne i Frederikssund Laserterapi ændrede dette ”normalt” fuldstændigt.

Allerede efter få behandlinger og blot 5 dages total løbepause, kunne løbetræningen gradvist genoptages – uden gener. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men ikke desto mindre er det tilfældet:

Mine træningstider på alle intervalløb ligger pt. 4 % under tiderne fra 2018, hvilket understreger, at jeg nu er helt skadefri.

”Hemmeligheden” ligger i Bjarnes laserbehandling OG en grundig briefing med løberen om muligheder og begrænsninger i den gradvise genopbygning til normalt - eller øget - niveau efter skaden.

Ole Munch
Cheftræner Hjerteforeningens Motionsklub Jægerspris
Dansk mester på 400 m for +60.

Flere tilbagemeldinger

Lone V.: Det er noget af det bedste jeg har brugt penge på ... Det har virkelig hjulpet mig af med smerterne... kan varmt anbefales..

Lise S.: Jeg kunne ikke gå på grund af en smertefuld hælspore. Efter 9 behandlinger hos Bjarne er den væk og jeg kan igen gå ture - i dag 11 km 😊

Frederikssund laserterapi v/ Bjarne Asbahr, Baunehøjen 67, 3600 Frederikssund. Tlf. 61 26 98 34. CVR 40096027. Mobilepay 580281. Bank 64932030980
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk