Slidgigt i hænderne

Pernille: Jeg har fået slidgigt i hænderne. Jeg gik længe og havde svært ved gøre forskellige ting, såsom at skrælle kartofler, vride en karklud, hækle og andet. Jeg fik en gratis behandling inden ferien, men bestilte en tid til efter ferie. Jeg gik tre uger og havde det helt fantastisk. Jeg skrællede kartofler og vred karklude helt uden problemer. Jeg prøvede endda at hækle lidt og det gik fint - tror dog jeg skal holde lidt igen med at hækle. I slutningen af de tre uger kunne jeg godt mærke at jeg trængte til at få en ny omgang laser. Jeg kan varmt anbefale Frederikssund laserterapi. (Fra vores Facebook side den 10/8-2020).
 

Forstuvet fod - lige inden skiferien

Brita: Falder på en trappe og kommer til skade med foden.
Skal afsted på ski 7 dage senere....
Kommer til frederikssund laserterapi efter anbefaling fra veninde og får 5 behandlinger 5 dage i træk.
Allerede efter første behandling falder hævelsen næsten helt...
Og 7. Dagen er jeg klar til ski i en uge, helt uden problemer og uden smerter.
Tak Bjarne⭐️⭐️

Fra vores Facebook-side 21. februar 2020.

Forstuvet fod, 2 uger før halv ironman

Nicklas Vinther:

Jeg faldt og forstuvede foden 2 uger inden jeg skulle til IRONMAN Helsingør. Jeg kom i kontakt med Bjarne og vi startede behandlingen med laser 2 dage efter jeg forstuvede foden. Jeg kunne mærke stor en forskel på foden hver gang jeg havde været der og kun 4 dage efter første behandling kunne jeg begynde at cykle og løbe små ture igen. Efter 14 dage (ikke med behandlinger hver dag) gennemførte jeg IRONMAN Helsingør 2019 i tiden 6 timer og 11 minutter! Dette er jeg næsten sikker på ikke været muligt uden behandlingen med laser! Bjarne får min varmeste anbefaling - tak for hjælpen 👍🏻
 

Fod før behandling med laserterapiFod efter behandling med laserterapi

Der er 14 dage mellem de to fotos blev taget.

 

Fibersprængning

Ole Munch:

Frederikssund Laserterapi redder titelforsvar. Som aktiv løber og cheftræner i Hjerteforeningens Motionsklub Jægerspris, ved jeg, at løberens største fjende er løbeskader. Sidste år havde jeg en skadefri periode på 9 måneder. Det førte bl.a. til et dansk mesterskab på 400 m for +60 årige i tiden 71.91 sek. Men i år gik den ikke: To fibersprængninger primo juni 2019 satte en brat stopper for al træning, og alt håb om forsvar af guldet syntes slukket, da fibersprængninger normalt kræver op til flere ugers pause.

Et behandlingsforløb hos Bjarne i Frederikssund Laserterapi ændrede dette ”normalt” fuldstændigt.

Allerede efter få behandlinger og blot 5 dages total løbepause, kunne løbetræningen gradvist genoptages – uden gener. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men ikke desto mindre er det tilfældet:

Mine træningstider på alle intervalløb ligger pt. 4 % under tiderne fra 2018, hvilket understreger, at jeg nu er helt skadefri.

”Hemmeligheden” ligger i Bjarnes laserbehandling OG en grundig briefing med løberen om muligheder og begrænsninger i den gradvise genopbygning til normalt - eller øget - niveau efter skaden.

Ole Munch
Cheftræner Hjerteforeningens Motionsklub Jægerspris
Dansk mester på 400 m for +60.

Frossen skulder

Heidi M.s anmeldelse på vores Facebook-side: 
Min frosne skulder er næsten tøet op. Da jeg kom til Bjarne kunne jeg hverken løfte den eller sove på den. Har fået 13 gange og selvom den endnu ikke er helt perfekt, kan jeg både løfte den højere og sove på den. Jeg har stort set aldrig smerter i den mere.

Flere tilbagemeldinger

Lone V.: Det er noget af det bedste jeg har brugt penge på ... Det har virkelig hjulpet mig af med smerterne... kan varmt anbefales..

Lise S.: Jeg kunne ikke gå på grund af en smertefuld hælspore. Efter 9 behandlinger hos Bjarne er den væk og jeg kan igen gå ture - i dag 11 km 😊

Frederikssund laserterapi v/ Bjarne Asbahr, Bakkekammen 74, 3600 Frederikssund. Tlf. 61 26 98 34. CVR 40096027. Mobilepay 580281. Bank 64932030980
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk